Stef Bos

Stef Bos

Bitterlief

Terug naar UITagenda

Bitterlief is het nieuwste album van Stef Bos dat verschijnt in het voorjaar van 2023. Voor Bitterlief trok Stef Bos de studio in met alleen een stem, een piano en een gitaar als vertrekpunt. Op die fundamenten werd gebouwd.

Met woorden over de tijd
De liefde
De vechtlust
De schoonheid
De weemoed
De verlichting

Niet zoekend naar waarheid
Maar iets dat daar op lijkt
Waarachtigheid


Papa
De muziek van Stef Bos ligt ergens in het midden van het Nederlandstalige chanson en de Nederpop. Bos zette zichzelf begin jaren 90 op de kaart met het aangrijpende liedje ‘Papa'. Het gelijknamige album verkocht dubbel platina en de zanger won er een Edison en de Zilveren Harp mee. Stef Bos staat bekend om zijn sterke live-optredens waarin hij zijn nummers met veel gevoel en een groot inlevingsvermogen weet over te brengen.

Al 30 jaar lang een van de Beste zangers
In 2020 nam Stef Bos deel aan het populaire televisieprogramma Beste Zangers. Hij maakte veel indruk met zijn covers van de liedjes van onder meer Diggy Dex en Milow. Met zangeres Sanne Hans (Miss Montreal) vertolkte hij een breekbare versie van Shaffy's 'Laat me'. In 2023 viert Stef Bos zijn 30-jarig jubileum met een speciale theatertour waarin zijn nieuwe cd centraal staat.