Delinquent Habits

Delinquent Habits

Terug naar UITagenda

Deze West Coast Hip Hop legendes, met hun enorme crossover-potentieel, zijn actiever dan ooit! Met het laatste reunie-album "It Could Be Round Two" en vooral de hit single "California" wisten de Delinquent Habits hun grootste successen uit de jaren 90 opnieuw naar boven te halen. Meer dan twintig jaar na hun debuutsingle "Tres Delinquentes", die meer dan een miljoen keer verkocht werd, blijven de Californiërs onvermoeibaar de wereld rondreizen. De show bestaat niet alleen uit ontelbare hits uit het verleden, maar ook uit nieuwe, verse materie - die rechtstreeks vanuit de studio doorstroomt naar de podia over de hele wereld!

Het drietal bewijst keer op keer waarom ze, samen met Cypress Hill, tot de top van de "Spanglish" Rap behoren. Wees voorbereid op meer hits, meer ervaring en meer tequila dan ooit!