MADOUX

MADOUX

Pre-Pinkpop Show!

Terug naar UITagenda

MADOUX heeft met het winnen van de Limburgse Popprijs de begeerde openingsslot van Pinkpop 2023 verzekerd! Maar voordat zij haar spectaculaire Pinkpop show geeft, staat ze 9 juni op het podium bij Nieuwe Nor.

Ze maakt donkere en dromerige alt-popsongs en brengt een mix van akoestische instrumenten en diepe elektronica gelaagd met haar kenmerkende, etherische en betoverende zang. Deze combinatie zorgt voor een sensationele live-show! Haar sound is geïnspireerd door artiesten als Ane Brun, London Grammar en Oscar & the Wolf. Afgelopen jaar speelde ze shows door heel Nederland, waaronder op Bruis festival én Bevrijdingsfestival Limburg.

MADOUX maakte haar debuut in 2021 met de EP ‘’Leave me blind’’. Het album snijdt onderwerpen aan ontsnappen aan de realiteit en overgelaten worden aan je eigen instincten. MADOUX hoopt met haar muziek troost te bieden aan mensen die zich kunnen vinden in haar teksten.