Life Of PSY: Rebirth

Life Of PSY: Rebirth

Nieuwe Nor Nachtg

Terug naar UITagenda

Life of PSY is al sinds 2019 een vast begrip in het Zuiden. Begonnen in Heerlen en uitgegroeid tot een Nieuwe Nor Nacht voor de vrije geest. De muziekstroming Psychedelic Trance of kortweg Psytrance staat in het teken van uitbundig dansen en liefdevol samenkomen. Het is een bijzondere, muzikale uiting van liefde, een psychedelische ervaring om te delen met vreemden en bekenden.

Tijdens Life of PSY word je ondergedompeld in een wereld van levendige kleuren, buitenaardse geluiden en een gastvrije gemeenschap van medereizigers. Of je nu een doorgewinterde psytrance-liefhebber bent of een nieuwsgierige nieuwkomer, dit evenement is de perfecte gelegenheid om de magie en het mysterie van dit unieke muziekgenre te verkennen. Ga met ons mee op deze reis naar het onbekende en laat de muziek je leiden naar nieuwe hoogten van bewustzijn en zelfontdekking.

L I N E - UP:
* Altimetria
* P.O.P.E.
* Darzid b2b Valkyrie
* Lydia Nexus

Deze dance-avond vindt plaats in poppodium Nieuwe Nor en wordt georganiseerd door Life Of Psy en TripleM ॐ . Minimumleeftijd: 18 jaar.