Voorjaarskermis Heerlen

Voorjaarskermis Heerlen

Terug naar UITagenda

Van 9 t/m 14 juni staat Heerlen-Centrum weer vol met avontuurlijke en nostalgische attracties voor jong en oud tijdens de Voorjaarskermis. De kermis vindt dit jaar plaats op de Bongerd, het Pancratiusplein, de Promenade en het Burgemeester van Grunsvenplein.

Openingstijden
De kermis is open vanaf vrijdag 9 juni 16.00 uur. Op zaterdag en zondag vanaf 13.00 uur en op maandag t/m woensdag vanaf 14.00 uur. Van maandag t/m woensdag mogen de attracties ook al open vanaf 11.00 uur. De sluitingstijd is op vrijdag en zaterdag 01.00 uur en op de andere dagen 24.00 uur.

Familiedag
Op woensdag 14 juni is het familiedag. Dan kunnen de kermisexploitanten korting op hun attracties geven. De korting is voor elke attractie anders en staat vermeld bij de kassa.