Feuerengel

Feuerengel

A Tribute To Rammstein

Terug naar UITagenda

Er zijn veel coverbands, maar slechts weinig tributebands. FEUERENGEL eert het origineel op hoog professionele wijze en dit doen ze al meer dan 20 jaar. FEUERENGEL heeft zich met hart en ziel, vlammenwerpers en vuur-regens toegewijd aan hun voorbeeld Rammstein. Eigen pyrotechnici leveren authentieke effecten. Beroemde Rammstein show-elementen worden nauwkeurig nagemaakt, geluid, lichtshow en podiumontwerp zijn vergelijkbaar en de zes volbloed muzikanten verschillen - eenmaal in actie - nauwelijks van het origineel.

Dit hebben Till Lindemann & Co. óók opgemerkt. Ze lieten de tributeband op hun eigen feest optreden. Een Rammstein-show voor Rammstein door FEUERENGEL! In 2005 volgde de tweede uitnodiging. Deze keer speelde FEUERENGEL voor Rammstein en gasten in het Berliner Olympiastadion.

Op 3 juni komen ze voor het eerst naar onze Gulpener Grote Zaal en dit belooft een enorm spektakel te worden.