Vebego Limburgs Mooiste

Vebego Limburgs Mooiste

Terug naar UITagenda

Dit jaar vindt voor de 30ste keer de Vebego Limburgs Mooiste plaats. Een recreatief fietsevenement met 12 verschillende routes door de mooiste stukjes van Zuid-Limburg. Elke route heeft zijn eigen afstand en zwaarte, waardoor Limburgs Mooiste een fietsevenement voor het hele gezin is! Van de ultieme uitdaging (245 km raceroute én 110 km MTB) tot de gezellige Familietocht. Iedereen kan deelnemen en vooral iedereen kan Sportief genieten met de zachte G!!!

Liever niet fietsen? Ook dan kan je op de vrijdag en zaterdag het gezellige evenemententerrein bezoeken. Moedig op de zaterdag de fietsers aan op de laatste meters in de finishstraat, breng een bezoek aan de open lucht fietsmarkt, stil je honger bij een van de foodtrucks en geniet van de muziek.

Op de vrijdag 2 juni 2023 van het evenement is er gelegenheid om gebruik te maken van de dag-inschrijven (mits nog voorradig) en het afhalen van de voorinschrijvingen. Natuurlijk is er op vrijdag weer volop gezelligheid met de grote openlucht Fietsmarkt en gezellig horeca terras met lekkere FoodStands. Op de zaterdag 3 juni 2023 worden de Vebego Limburgs Mooiste toertochten gereden voor racefiets, MTB en e-bike of stadsfiets.

De 30ste editie van Vebego Limburgs Mooiste ZUID vindt plaats op 2 & 3 juni 2023. Mis het niet en noteer deze data meteen in je agenda!