Marlon Kicken

Marlon Kicken

Draadloos

Terug naar UITagenda

PLEASE HELP MARLON!

Marlon Kicken is een van de nieuwe talenten tijdens onze Donderdag Cabaretdag. En dat op een woensdag! Hij komt met zijn vierde show Draadloos naar Heerlen. Gedreven door een diepe wens om zijn vreugde voor het leven, zijn gekke visie en zijn kromme inzichten met ons te delen.

Compeet de draad kwijt
Om gek van te worden… of om uit je dak te gaan van plezier. In Draadloos bekent Marlon eerlijk dat hij de draad wel eens compleet kwijt is. Waarom? Hij heeft geen idee. Wanneer hij die draad dan weer oppakt? Waarschijnlijk na de show. Als jij na deze hilarische negentig minuten ook de draad kwijt bent, is dat geen probleem. Dan heb je een leuke avond gehad! Maar als jij het wel snapt… PLEASE HELP MARLON!

Beter, leuker, mooier, sexyer, cooler en toch ‘gewoon’
Marlon Kicken staat bekend om zijn relaxte stijl en de interactie met zijn publiek. Geen zaal is te groot of te klein voor deze cabaretier, die ieder publiek meeneemt en een geweldige avond bezorgt.