Beweegmarkt

Beweegmarkt

Terug naar UITagenda

Op 1 juni 2023 organiseert Heel Heerlen Beweegt voor de derde keer de Beweegmarkt voor volwassenen vanaf 50 jaar. Na twee eerdere succesvolle edities in buurtpunt A Gene Bek (Aarveld/Bekkerveld) en Ons Trefcentrum (Hoensbroek), wordt de derde editie in Buurtpunt SamSam in Zeswegen/Nieuw Husken georganiseerd. Tijdens de Beweegmarkt willen we deelnemers informeren over het thema gezond ouder worden.

Daarnaast zullen er fittesten worden afgenomen door studenten waarbij de deelnemers door middel van licht-inspannende oefeningen een indicatie krijgen van hun fitheid. Na de testen kunnen de deelnemers een adviesgesprek met een sportconsulent van Heel Heerlen Beweegt krijgen en wordt er gekeken naar een passend sport- en/of zorgaanbod. Hierbij kunnen we de deelnemers doorverwijzen naar een van onze partners die ook aanwezig zijn op de Beweegmarkt.

Tot slot wordt er onder genot van een kopje koffie of thee in het horecagedeelte gezellig nagepraat over de dag.

Wil je meer informatie over deze dag of wil je zelf hierin participeren, dan kun je contact opnemen met onze collega’s van Heel Heerlen Beweegt, te weten Rachel de Bie (rdebie@alcander.nl) of Marc Wanders (mwanders@alcander.nl). Of kijk op de website van Heel Heerlen Beweegt!