Assepoester de Musical

Assepoester de Musical

(vanaf 4 jaar)

Terug naar UITagenda

Kom verkleed. De mooiste creatie wint een sprookjesachtige prijs.

De sprookjesvoorstellingen van Van Hoorne zijn al jaren echte publiekstrekkers. In 2022 werden de makers hiervoor bekroond met een Musical Award voor beste familiemusical. Dit seizoen komt in Assepoester De Musical het wereldberoemde sprookje van de gebroeders Grimm over die lieve Assepoester tot leven. Samen met de betoverende liedjes, veel humor en schitterende kostuums is deze familiemusical een belevenis voor jong, maar ook voor oud!

Assepoester is een lief, charmant meisje dat opgroeit bij haar strenge stiefmoeder. In huis moet zij al het werk doen en er wordt nooit eens aardig tegen haar gedaan. Aan het hof besluit prins Victorian een bal te houden, om het meisje van zijn dromen te vinden. Ook Assepoester is uitgenodigd. Maar helaas, haar stiefmoeder verbiedt Assepoester naar het bal te gaan en ze blijft in tranen alleen thuis achter.

Dan komt de fee
Wanneer haar tranen de grond raken, verschijnt er plots een goede fee. Na het horen van Assepoesters verhaal, twijfelt de fee geen moment en verandert ze de vodden waarin Assepoester loopt in een prachtige baljurk en geeft ze haar een paar echte, glazen muiltjes. Nu kan Assepoester toch naar het bal! Maar, de fee waarschuwt: de betovering zal klokslag twaalf uur verbreken en dan wordt alles weer zoals het was. Zal het Assepoester lukken om haar dromen waar te maken en vóór klokslag twaalf uur het hart van de prins te veroveren?

Doe mee met de verkleedwedstrijd!
Kom verkleed naar het theater en meld je vóór de voorstelling aan bij de sprookjesbalie voor de sprookjesverkleedwedstrijd. De mooiste creatie wordt na afloop van de voorstelling beloond met een sprookjesachtige prijs.