The Analogues

The Analogues

Hello Goodbye: The Very Best Of The Studio Years

Terug naar UITagenda

Hello Goodbye kan beschouwd worden als een spectaculaire afsluiting van de periode waarin The Analogues alle studio-albums (van na 1967) van The Beatles live reproduceerden.

Voor Hello Goodbye stelden The Analogues zichzelf de lastige opdracht om uit die iconische albums een selectie van hoogtepunten te distilleren.

The Analogues behaalden grote successen in binnen- en buitenland met integrale uitvoeringen van de albums die The Beatles wel opnamen, maar zelf nooit live uitvoerden: Magical Mystery Tour, Sgt Pepper's Lonely Hearts Club Band, The White Album en, in maart dit jaar nog in een enthousiast Theater Heerlen, een combinatie van Let It Be en Abbey Road.

Voor Hello Goodbye selecteerden de bandleden The Very Best Of The Studio Years. “Dat ging niet zonder slag of stoot”, vertelt musical director Bart van Poppel. “Wij spelen nu al een jaar of zeven al die geweldige nummers van The Beatles, maar we zijn ook nog steeds diehard fans met nogal sterke opinies over wat nou écht de sterkste nummers zijn. Met de lijst die we nu hebben ben ik het in ieder geval helemaal eens; Beatles-liefhebbers hebben nu een uitgelezen mogelijkheid om in het theater te komen kijken of ze het eens zijn met onze keuze.”