Theatercollege Erik Scherder & Cor Bakker

Theatercollege Erik Scherder & Cor Bakker

Scherder zoekt verder

Terug naar UITagenda

Een avond vol muziek en toegankelijke wetenschap!

Cor Bakker heeft een indrukwekkend en veelbewogen muzikaal leven. In Scherder zoekt verder duikt Erik Scherder, hoogleraar neuropsychologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, in het muzikale brein van de pianist.

Hoe komt het dat Cor zo muzikaal is? Dat hij kan improviseren? Hoe onthoudt hij al die muziekstukken? Wat heeft muziek voor hem betekend in moeilijke en gelukkige periodes in zijn leven? Erik Scherder wil u laten zien op welke manier de hersenen van Cor hierbij betrokken zijn. En Cor vindt het een uitdaging om deze en andere belangrijke aspecten uit zijn leven met u te delen.

Nooit eerder keken we zo diep in iemands muzikale brein. Cor en Erik samen; dat wordt een prachtige voorstelling vol muziek en toegankelijke wetenschap!