Babyvoorstelling De Wondertuin

Babyvoorstelling De Wondertuin

Theater Stof (vanaf 1 jaar)

Terug naar UITagenda

Beleef de magie van je eigen tuin!

De Wondertuin is een beeldende, muzikale voorstelling over de groei- en veranderkracht van de natuur. Vol verwondering genieten de kinderen van een magisch schouwspel van wat zich afspeelt in de tuin.

De kinderen wanen zich midden in een grote, groene wondertuin. Hier groeit en beweegt alles mee op het ritme van de natuur. Vogels vliegen over, een rups knabbelt aan een blaadje, een plantje steekt voor het eerst zijn hoofd voorzichtig boven de grond uit en verandert langzaam in een grote, geurende bloem. Maar wanneer de tuinvrouw op een warme dag de tuin bewatert, gebeurt er iets wonderlijks. Wat eerst groot groeide, groeit nu reusachtig. Wat eerst zachtjes bewoog op de wind, lijkt nu te dansen in de rondte. Wat eerst een stille geurende bloem was, verandert opeens in een brullende zonnebloem... Na deze wonderlijke voorstelling mogen de kinderen in het decor spelen, de ritselende lianen voelen, nieuwe bloemen planten en de planten ook water geven.

Leuk om te weten: de decorstukken zijn door Theater Stof zelf met de hand gemaakt van veelal gerecyclede stoffen.