Jack Vinders

Jack Vinders

in Concert

Terug naar UITagenda

Shows die je raken, waarin evenzeer gelachen wordt als tranen gelaten.

Ruim twintig jaar bevindt Jack Vinders zich in het Kirchröadsj plat in de hoogste Limburgse regionen. Jack staat voor gevoelige ballades, beklijvende melodieën en poëtische teksten. Shows die je raken, waarin evenzeer gelachen wordt als tranen gelaten.

In Jack Vinders in Concert geeft het ‘podiumbeest’ Jack Vinders opnieuw een mooi staaltje veelzijdigheid, vakmanschap en authenticiteit ten beste. Als een muzikale koorddanser houdt hij de balans tussen diepe emoties, verbeelding, vreugde en verdriet. Ook de actualiteit komt aan bod en vanzelfsprekend passeren aansprekende gasten de revue. Een mix van blijdschap, verstilling en ontroering met een vleugje melancholie; zo zou je Jack Vinders in Concert het best kunnen typeren.