Finalistentour Cameretten 2022

Finalistentour Cameretten 2022

Terug naar UITagenda

Alsof je op een toverbal sabbelt.

Cabaretfans kennen het concept. Elk jaar komen de finalisten van Cameretten 2022 naar Heerlen om hun (prijswinnende) voorstelling te tonen. Ongemakkelijke sketches, herkenbare typetjes en hilarische grappen: tijdens de finalistentour komt van alles voorbij. Alsof je op een toverbal sabbelt.

In de finalistentour maken talentvolle cabaretiers - de grote namen van morgen - hun debuut op het grote podium. En jij kunt voortaan zeggen: “Ik heb die komieken gezien voordat ze stadions uitverkochten.” Want, de cabaretiers die eerder Cameretten wonnen zijn niet de minsten: Brigitte Kaandorp, NUHR (Niet Uit Het Raam), Plien en Bianca, Theo Maassen, Teeuwen en Smeenk, Eric van Sauers, Marc-Marie Huijbregts, Klaasen & Sandifort, Ronald Goedemondt, Daniel Arends, René van Meurs, Patrick Laureij, Janneke de Bijl en vele anderen.