Borrelnootjez

Borrelnootjez

Duzyem Show

Terug naar UITagenda

Groter, bruter en met zoveel typetjes, dat Barbapapa hier nog een puntje aan kan zuigen.

In 2019 startte het theatergezelschap ‘BORRELNOOTJEZ’ met een tour genaamd ‘Duzyem Show’. De voorstelling speelde in de grote zalen en was zowel in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht in korte tijd uitverkocht. Covid gooide in 2020 roet in het eten waardoor de voorstelling noodgedwongen de vrieskist werd in gestopt.

Drie jaar later zijn de BORRELNOOTJEZ weer ontdooid en springlevend, klaar om de ‘Duzyem Show’ voort te zetten. Groter, bruter en met meer bombarie, transformeren Hamza en Khalid in zoveel typetjes, dat Barbapapa hier nog een puntje aan kan zuigen.

Een show vol sketches, muziek, dans, interactie en improvisatie, geeft de kijker een avond waar ze schaterlachend en gedesoriënteerd van thuis komen.