Theatercollege Michael Pilarczyk

Theatercollege Michael Pilarczyk

Rust in je hoofd (reprise)

Terug naar UITagenda

Deze avond is een moment voor jezelf.

Twee jaar geleden vertelde Michael Pilarczyk de eerste keer in PLT over zijn levenskunst. Dit inspirerende programma over bewustzijn en zelfinzicht, afgewisseld met korte geleide meditaties en prachtige muziek keert op veler verzoek terug. Druk dus - wederom - de pauzeknop in bij jezelf en maak tijd om rust in je hoofd te krijgen en je geluksgevoel te verhogen.

Hoe kan het zijn dat we in een van de meest welvarende gebieden ter wereld leven en niet happy zijn? Waar komen al die burn-outs vandaan? Waarom zijn we zo druk en hebben we geen tijd om te genieten van het leven? Michael Pilarczyk, voormalig Radio 538-DJ, bestsellerauteur en meditatiecoach, vertelt wat je kunt doen om je geluksgevoel te verhogen en je onrustige gedachten te laten verdwijnen. Hoe je weer rust krijgt in je hoofd.

Elke dag een meditatiemoment
De kunst van een gelukkig leven begint volgens Michael met het begrijpen van je denkwijze. “In ons drukke bestaan nemen we nog maar weinig tijd voor onszelf. We zijn druk in ons hoofd. Elke dag een meditatiemoment zorgt voor meer bewustzijn, zelfinzicht, rust en stilte in jezelf. Meditatie heeft mijn leven compleet veranderd! Dat geef ik graag door aan iedereen die daar gebruik van wil maken.”

Michael Pilarczyk
Meer dan 200.000 Nederlanders gebruiken intussen dagelijks de Meditation Moments app met de rustgevende stem van Michael. Evenzoveel mensen halen inspiratie uit zijn boeken over de kracht van je gedachten, meditatie en mindfulness.