Pyjamavoorstelling: Deze Ridder zegt nee

Pyjamavoorstelling: Deze Ridder zegt nee

Joes (vanaf 4 jaar)

Terug naar UITagenda

Geschikt Iedereen die weleens nee zegt of nee zou willen zeggen!


Ridder Finn doet altijd wat hem gezegd wordt, maar op een dag zegt hij ineens nee op alles! Hij weigert zelfs naar binnen te vluchten als er een grote rode draak aankomt. Gelukkig blijkt de draak helemaal niet zo gevaarlijk te zijn en is hij zelfs een beetje eenzaam… net als Finn.

‘Deze ridder zegt NEE’ is een grappige interactieve voorstelling over een lief riddertje, een grote draak, je alleen voelen en een bijzondere vriendschap. Geschikt Iedereen die weleens nee zegt of nee zou willen zeggen! Gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Kate Hindley en Lucy Rowland.

Over Joes
Joes speelde eerder dit seizoen in Theater Kerkrade Dikkie Dik en de taart. Haar voorstellingen zijn bewerkingen van populaire prentenboeken. Samen met Dirk Scheele is zij ook te zien op de populaire kinderzender Nickelodeon.