Pyjamavoorstelling Bang Mannetje

Pyjamavoorstelling Bang Mannetje

Joes (vanaf 4 jaar)

Terug naar UITagenda

Een herkenbare voorstelling voor iedereen van klein tot groot, die wel eens bang is...

Bang Mannetje is een vrolijke, interactieve voorstelling voor kleuters, gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Mathilde Stein en Mies van Hout. In een intieme sfeer speelt en zingt Joes een dag uit het leven van dit lieve, bange mannetje.

Bang Mannetje is voor alles bang. Bang om de straat op te gaan in zijn lievelingsbloemenbroek. Bang om iets te zeggen als er iemand voordringt bij de bakker. En bang voor spoken onder zijn bed. De toverboom kan hem veranderen in een dapper mannetje, maar dan moet hij wel eerst de draak, de spin en de heks in het wilde woeste woud trotseren! Gaat het hem lukken om de toverboom te vinden? Wij hopen het.

Over Joes
Joes speelde eerder dit seizoen in Theater Kerkrade Dikkie Dik en de taart. Haar voorstellingen zijn bewerkingen van populaire prentenboeken. Samen met Dirk Scheele is zij ook te zien op de populaire kinderzender Nickelodeon.