Thijs Kemperink

Thijs Kemperink

Halverwege

Terug naar UITagenda

Thijs denkt op de levensroute van luiers tot luiers ongeveer halverwege te zijn.

De in Twente geboren en getogen Thijs Kemperink heeft zich stap voor stap opgewerkt binnen het cabaretlandschap. Zelf vindt hij dat hij halverwege is; Thijs is 40 geworden. Voordat hij aan de volgende 40 jaar begint, wil hij eerst de eerste 40 jaar evalueren. En dat doet hij op onze Donderdag Cabaretdag.

Er zijn genoeg mensen die ongevraagd hun ongezouten mening geven over Thijs. Maar dat doet Thijs liever zelf! Wat is dan de conclusie? Gaat hij verder op dezelfde manier of moet het anders? Heeft hij nog dromen of is hij tevreden met wie hij is en zoals het gaat? Wat hij in ieder geval wel weet; het is nog geen tijd voor een cabrio, een groene broek en een 20-jarige stagiaire. Al rijdt hij wel al in een SUV, want dan hoeft hij niet zo laag in te stappen…

Een voorproefje!