Humor in Heerlen

Humor in Heerlen

met de winnaars van het Comedy Festival 2022

Terug naar UITagenda

Humor in Heerlen is een comedy evenement dat maandelijks plaats vindt in en samen met Cultuurhuis Heerlen. Op zo'n avond krijg je 4 tot 5 comedians te zien. Dit is een mix van jong en oud, startende talenten en de ervaren comedian uit heel Nederland en België. Humor in Heerlen is een gezellige avond uit, alleen, met zijn tweeën of met vrienden, om heerlijk te lachen.

Deze Humor in Heerlen pakt het Cultuurhuis Heerlen het eventjes anders aan, namelijk met een comedy dubbelaar!
De publieksprijs en juryprijs winnaars van het Comedy Festival Zuid Limburg Arian Compen en Berend Koen Brouwer gaan deze avond jouw lachspieren een oplawaai verkopen. Beide heren spelen deze avond een half uur aan materiaal.

Uiteraard is er ook nog ruimte voor een talentspot want Humor in Heerlen geeft natuurlijk ook podium aan aanstormend talent.

Foto: Mikel Neij