Sven Ratzke

Sven Ratzke

Venus & Mars

Terug naar UITagenda

De grootste songs, uitgekleed tot hun essentie.

Sven Ratzke is een fenomenaal zanger maar ook een buitengewoon entertainer. De laatste jaren bracht hij het publiek over de hele wereld, van New York tot Berlijn en van Sydney tot Enschede, in vervoering met zijn Bowie-shows. Met Venus & Mars duikt hij in zijn catalogus van de mooiste songs van de afgelopen eeuw.

Jacques Brel, Nick Cave, Nina Simone, Astor Piazzola, Leonard Cohen, Nina Hagen, Harry Nilsson en uiteraard David Bowie. Al deze grote namen zijn verbonden met songs over het grote verlangen, waar iedereen een herinnering aan heeft. In Venus & Mars verschijnen ze in compleet nieuw licht. Samen met een virtuoos aan de vleugel, uitgekleed tot hun essentie. In deze intieme setting raken ze diep. 

De wereld rond
Ratzke raakt, fascineert, verrast en entertaint zijn publiek met shows van wereldniveau. Net zoals zijn Bowie-shows zal ook Venus & Mars de grenzen over gaan en te zien zijn in o.a. Berlijn, Hamburg, München, Zürich, London, Sydney, Melbourne, New York en Auckland.

In de pers
“Ratzke is an entertainer and singer with a huge gift, who puts his audiences under a spell.” - Die Welt★★★★★
“Een onweerstaanbare performer.” - NRC★★★★
“Wat een entertainer!” - de Volkskrant★★★★★
“One of the best performers of his generation.” - Time out NYC★★★★★
“Ratzke delivers haunting interpretations.” - Times London★★★★★