In die sjroat...

In die sjroat...

Terug naar UITagenda

Verhalen van een straat die overal zou kunnen liggen in onze regio.

In die sjtroat is een voorstelling met muziek, theater en zang, maar vooral met verhalen: kleine en grote verhalen. Verhalen van meerdere generaties uit die ene straat, die overal te vinden is in de Parkstad Limburg. Het beste van Het StreekTheater, de Koninklijke Harmonie Heerlen en het Koninklijk Heerlens Mannenkoor Sint Pancratius komt samen in één voorstelling.

Geïnspireerd door het beroemde stuk Our Town van Peter Townsend uit de jaren 30 van de vorige eeuw, heeft een schrijverscollectief de verhalen van onze straten opgehaald. Verhalen van opgroeien en ouder worden, liefde en loslaten. Van geboren worden en sterven. Al deze bijzondere verhalen met een lach en een traan komen samen in deze unieke muziektheatervoorstelling, waarna u gegarandeerd met een glimlach huiswaarts keert. Puur en alleen al vanwege zoveel talent uit de regio op één podium