PeuterKleuterOchtend Ietje en Fietje, het vergeten liedje

PeuterKleuterOchtend Ietje en Fietje, het vergeten liedje

Anke Engels en Vimala Nijenhuis (vanaf 3 jaar)

Terug naar UITagenda

Een muzikale kinderklucht vol humor en oud-Hollandse liedjes.

Ietje en Fietje zijn twee oude vrouwtjes. Zij wonen samen en doen dat waarschijnlijk al hun hele leven. Ze hebben niet veel nodig, want ze hebben elkaar en hun fantasie. Hierdoor belanden ze in allerlei grappige situaties waarvan ze zelf niet weten of die nou voortkomen uit dementie of gewoon plezier. Het maakt niets uit. Als ze zich maar nooit vervelen en eeuwig jong blijven.

Dan valt er ineens een brief op de mat: “Ietje, Fietje trek jullie baljurk aan, dan kunnen jullie samen naar het bal toegaan.” Deze uitnodiging veroorzaakt nogal wat onrust en heisa in het huis van de oude vrouwtjes. De kinderen beleven dit nieuwe avontuur van Ietje en Fietje mee.