K3

K3

Vleugels

Terug naar UITagenda

Sinds de verkiezing van Julia is K3 populairder dan ooit! Daarom komen ze in het voorjaar van 2023 met een gloednieuwe, wervelende show. Dus smeer de stembandjes en zingen maar, want uiteraard wordt dit opnieuw één groot feest met hun beste hits. Kortom een show die je als echte K3-fan gewoon niet mag missen.

Nieuwe single 'Vleugels' over vriendschap, vertrouwen en jezelf zijn
Na een zomer vol spetterende optredens, drukke festivals en uitverkochte zalen, is het tijd voor nieuwe muziek. Op hun nieuwste single Vleugels zingen Hanne, Marthe en Julia over vriendschap, vertrouwen en jezelf zijn! Het nummer Vleugels brengt een mooie boodschap, die de meisjes hun fans graag willen meegeven.

"Sommige kinderen hebben het moeilijker dan anderen, maar staan toch positief in het leven", aldus Hanne. “Het lijkt net alsof deze kinderen vleugels hebben. Zo goed gaan ze om met de problemen waar ze soms wel dagelijks mee te maken krijgen", vult Julia aan. “Alain Vande Putte heeft echt een heel mooi nummer geschreven, dat ons alle drie enorm raakt”, besluit Marthe.

K3 Kleurplaat
Kan je niet wachten tot de nieuwe K3 Show? Download dan nu de kleurplaat en kleur hem snel in!