100-jarig jubileum AVON Heerlen

100-jarig jubileum AVON Heerlen

Marathon-estafette

Terug naar UITagenda

Op 7 mei zal de kunststof atletiekbaan van de Atletiek Vereniging Oranje Nassau een marathon-estafette worden georganiseerd om het 100-jarig jubileum van de de vereniging te vieren.

Programma
10.00 uur: aanmelden en afhalen startnummers
10.30 uur: teambriefing rondentellers
11.00 uur: start marathon-estafette

De wedstrijd zal worden gelopen door teams van minimaal 4 en maximaal 20 personen. Elke deelnemer loopt 1000 meter, waarna gewisseld wordt. Op deze wijze zal de marathonafstand worden afgelegd op de atletiekbaan. Ieder team levert een vaste rondenteller. Nadere instructies voor de deelnemende teams volgen na inschrijving en bij de teambriefing op de dag van de wedstrijd. Deelname vanaf 16 jaar (geboortejaar 2007). Inschrijving: €40,- per deelnemende ploeg. Maximaal aantal deelnemende ploegen is 20 en vol = vol.

Er zijn prijzen voor de eerste drie ploegen.

Voor deelname of meer info: info@avonheerlen.nl