PeuterKleuterOchtend: Hé, wie zit er op de wc?

PeuterKleuterOchtend: Hé, wie zit er op de wc?

(vanaf 2 jaar)

Terug naar UITagenda

De populaire prentenboeken van Harm van Straaten komen tot leven.

Ken jij Hé, wie zit er op de wc? en Retteketet! We gaan nog niet naar bed!? Acteur en poppenspeler Alexander Brouwer brengt deze hilarische prentenboeken van Harm van Straaten tot leven in fysiek poppentheater vol verrassingen en humor.

In Hé, wie zit er op de wc? neemt een jongetje je mee in zijn wereld van knuffels. Die moeten heel nodig naar de wc en verzinnen allerlei gekkigheden om maar niet naar bed te hoeven. Schaap en Neushoorn spelen tikkertje. Nijlpaard glijdt van de trapleuning af en landt precies op tijd in bad voor het ‘Spetterde- Spat-gevecht’ van Haas. Leeuw en Krokodil beginnen alvast met verstoppertje. En dat terwijl het jongetje juist wil slapen!

Benieuwd hoe dit afloopt!