PeuterKleuterOchtend BullyBully

PeuterKleuterOchtend BullyBully

(vanaf 3 jaar)

Terug naar UITagenda

Wat hebben een peuter en een gemiddelde wereldleider met elkaar gemeen?

Zou een president soms ook een driftbui krijgen of gillen totdat hij krijgt wat hij wil? Laat een dreumes speechen en een volwassen man in pak onzin brabbelen. Als je door je oogharen kijkt, zie je bijna het verschil niet meer. Alleen heeft de een het voor het zeggen en moet de ander doen wat er gezegd wordt.

In BullyBully brengt Maas theater & dans twee wereldleiders bij elkaar in een stukje niemandsland. Wat volgt is een cultureclash op duploniveau, want wat de boer niet kent dat eet ie niet. Een ongemakkelijke ontmoeting tussen twee kinderachtige, maar machtige volwassenen die stukje bij beetje aan elkaar wennen. Een peutermusical à la West Side Story over vriendschap en ‘het onbekende’ met twee spelers, veel liedjes, grappig geruzie, gedram en een happy end.

De langverwachte opvolger
BullyBully is de langverwachte opvolger van Gezocht: konijn, Aaipet en Pak’m. Alle drie zijn dit voorstellingen van René Geerlings die duizenden peuters en ouders wereldwijd op het puntje van hun stoel kregen. “Subliem stuk, grappig en slim”, vond Paulien Cornelisse van Pak'm. “Briljante voorstelling”, schreef Theaterkrant over Aaipet. En: “Oergeestige voorstelling”, aldus Theatermaker over Gezocht: konijn. Wij verheugen ons op BullyBully.

Creatieve workshop voor kinderen - Vrije Akademie Parkstad
Maak uw theaterbezoek compleet! Voorafgaand aan de voorstelling kunnen de kinderen voor €2,- deelnemen aan de creatieve workshop die wordt verzorgd door de Vrije Akademie Parkstad. De workshop begint 50 minuten voor aanvang van de voorstelling.