SALLY Dansgezelschap Maastricht

SALLY Dansgezelschap Maastricht

GOD is a DJ (vanaf 14 jaar)

Terug naar UITagenda

Een ode aan de dansvloer voor jongeren en volwassenen.

Een avond jezelf verliezen, om jezelf weer helemaal terug te vinden. Met GOD is a DJ brengt SALLY de bijna religieuze dansbeleving van de club naar onze LIMBURGzaal. Dompel jezelf onder in een draaikolk van bewegingen, een woeste mix van geluiden en een explosie van beelden. Ervaar de dansbare atmosfeer en het saamhorigheidsgevoel dat heerst op de dansvloer.

GOD is a DJ is een grensverleggende voorstelling met een hoge dansbaarheid. Dans, livemuziek, belichting en beeldende kunst smelten samen in een unieke dansbeleving. Hier mag iedereen zijn wie die wil zijn. Labels en hokjes gaan in rook op. De DJ bepaalt het verloop van de voorstelling: van euforie naar catharsis, eindigend in een rituele stilte.

Over de makers
SALLY vertelt actuele en maatschappelijke verhalen door middel van dans. Het gezelschap wil met haar dansproducties eerst de mensen en vervolgens de toekomst in beweging brengen. GOD is a DJ is een productie van SALLY’s artistiek leider Stefan Ernst in samenwerking met de gastchoreografen Jennifer Romen, Emma Evelein en Winston Ricardo Arnon. De urban/contemporary choreografe Jennifer Romen maakt met haar eigen gezelschap Oxygen furore in internationale competities. Haar choreografieën zijn herkenbaar aan visuele en illusionaire-effecten. Emma Evelein creëert choreografieën voor theater, film en muziekvideo’s. En Winston Ricardo Arnon combineert fraaie breekbaarheid, minimalistische bewegingen en gedetailleerde composities tot een fantasierijke wereld.