Kloemele* in SCHUNCK (in het trappenhuis)

Kloemele* in SCHUNCK (in het trappenhuis)

Terug naar UITagenda

Kom jij bij ons Kloemele? Creatief bezig zijn, je fantasie gebruiken, samen een beetje gek doen?

Met Kloemele bedoelen we dus eigenlijk creatief bezig zijn, je fantasie gebruiken, samen een beetje gek doen. Dat is in ieder geval wat we gaan doen tijdens Kloemele* in SCHUNCK. Doen jullie mee?

Op zondag 16 april is het tijd voor een nieuwe editie. We gaan Kloemele met kunst in het trappenhuis van SCHUNCK. Kunstenaar Fiona Lutjenhuis maakt in het trappenhuis van het Glaspaleis een prachtige muurschildering. Met haar kunstwerk vertelt ze een verhaal waarin werkelijkheid en fantasie in elkaar overlopen. Kom dit prachtige kunstwerk bekijken en ga zelf schilderen. Waar fantaseer jij over?

Werk van Fiona Lutjenhuis

Iedereen (vanaf 6 jaar) mag mee doen, dus gebruik je fantasie, doe dingen die je misschien nog nooit eerder deed en kom samen SCHUNCK op stelten zetten!

Wat is Kloemele?
Kloemele* in SCHUNCK is bedoeld voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en hun grote mensen. Wij dagen jullie uit om samen, als team, aan de slag te gaan met de creatieve uitdagingen die wij jullie geven. De jongere Kloemelaars zullen wel misschien wat extra begeleiding nodig hebben van de grote mensen. Kloemele is geheel gratis, je kunt gewoon binnenlopen.

Wanneer?
Iedere derde zondag van de maand van 11:00 tot 12:30 uur in SCHUNCK Glaspaleis in Heerlen. Meedoen is gratis. We verwachten alleen een hoop plezier en gelach van jullie. Je hoeft je niet aan te melden, je mag gewoon binnenkomen.

Durven jullie de uitdaging aan te nemen en je aan te sluiten bij onze Kloemelclub? Doe dan met ons mee en misschien ontdekken jullie wel je eigen Kloemelkracht!