Buurman & Buurman gaan verhuizen

Buurman & Buurman gaan verhuizen

Terug naar UITagenda

A JE TO!

Buurman & Buurman wisten in een mum van tijd de harten van vele kinderen en hun ouders te stelen. Gelukkig komen de twee onhandige klussers terug naar Heerlen! Ook al hebben ze het eigenlijk heel erg druk, want Buurman & Buurman gaan verhuizen.

Als de twee buurmannen besluiten te verhuizen moet er natuurlijk van alles gebeuren. Meubels sjouwen, een nieuwe keuken installeren, de vloer schuren. En er mag ook wel een nieuw behangetje aan de muur. Nog even de schilderijtjes netjes ophangen, en klaar! Als dat maar goed gaat… Hun lijfspreuk: ‘A JE TO!’ (betekent: ‘voor mekaar’) roept straks de hele zaal luidkeels mee.

Buurman & Buurman gaan verhuizen is de zesde voorstelling waarin cabaretier Jelle Kuiper, regisseur Bruun Kuijt en taalkunstenaar Ivo de Wijs de Tsjechische klussers tot leven brengen.

De makers
Cast: Polle Vrienten, Rein Mulder
Script: Jelle Kuiper
Liedteksten: Ivo de Wijs
Muziek: Erik de Reus
Regie: Bruun Kuijt
Decor: Ascon de Nijs
Kostuumontwerp: Joost van Wijmen