Youp van 't Hek

Youp van 't Hek

De Laatste Ronde

Terug naar UITagenda

Nog een keer lachen om alles wat het leven volgens Youp aantrekkelijk en belachelijk maakt.

Op tijd weg van het feestje. Dat was een van de ware wijsheden van Youp zijn vader. Dus gaat hij stoppen. Op zijn zeventigste verjaardag, zet Youp geen punt, maar een feestelijk uitroepteken achter zijn vrolijke carrière.

Voordat Youp dat uitroepteken kan plaatsen, reist hij nog één keer met De Laatste Ronde langs alle Nederlandse en Vlaamse theaters waar hij de afgelopen vijftig jaar met zoveel plezier heeft gespeeld. Theater Heerlen hoort ook bij dat rijtje. Dus ook wij kunnen nog een keer keihard lachen om alles wat het leven in Youps ogen aantrekkelijk en belachelijk maakt. En we weten: dat is veel. Heel veel zelfs!

Zeker als Youp het vertelt.