Joe Satriani

Joe Satriani

Earth Tour

Terug naar UITagenda

Eén van de grootste gitaristen van deze tijd!

Gitaar virtuoos Joe Satriani keert na 6 jaar terug naar Heerlen met zijn gloednieuwe Shapeshifting Tour. De tour staat in het teken van zijn nieuwste album dat uitkwam in april 2020, maar alle klassiekers en favorieten als 'Surfing With The Alien', 'Cherry Blossoms', 'Always with Me, Always with You' en 'Flying In A Blue Dream' komen natuurlijk ook voorbij.

Al ruim 2 decennia reist de legendarische gitarist over de hele wereld en speelt hij niet alleen als headliner voor uitverkochte zalen maar ook als oprichter van de All-Star G3 gitaar extravaganza, waar hij samen met de beste gitaristen ter wereld, denk aan Steve Vai en Eric Johnson tot Steve Lukather en Robert Fripp, wereldwijd elke zaal plat speelde. Met ruim 10 miljoen verkochte albums,15 Grammy nominaties, zijn ongekende techniek en karakteristieke composities behoort hij tot de allerbeste gitaristen ter wereld.

Line-up
Joe Satriani neemt drummer Kenny Aronoff van John Fogerty, basgitarist Bryan Beller van Aristocrats en toetsenist Rai Thistlethwayte van Thirsty Merc mee op zijn muzikale reis naar Heerlen.