De Verhalententoonstelling

De Verhalententoonstelling

Hoe klinkt jouw verhaal?

Terug naar UITagenda

Welke herinneringen aan klassieke muziek heb jij?

Dat ene cassettebandje waar je altijd naar luisterde in de auto, of dat stuk dat elk jaar alleen met kerst gedraaid werd thuis? Luister je klassiek op Spotify tijdens het maken van je huiswerk of stem je af op een klassieke muziekzender als je in de tuin werkt? Waren er momenten waarop klassieke muziek je verraste of ontroerde?

In De Verhalententoonstelling staan persoonlijke verhalen vanuit het publiek centraal. Je hoort de verhalen en beleeft vervolgens de muziek, waarbij je rondom het orkest van philharmonie zuidnederland zit of staat. Zo beleef je alle muzikale verhalen dichtbij en intens in een intieme setting.

Houd de site in de gaten voor de verhalen en de muziekwerken. Die maken we binnenkort bekend!

Zitplaats: zitplaats op de parterre
Plaats: staplaats rondom het orkest

Dit is een samenwerking tussen philharmonie zuidnederland, Parkstad Limburg Theaters en de onderzoekers van het Maastricht Centrum voor de Innovatie van Klassieke Muziek (MCICM).