Appeltaartmatinee Sextetto Una Mas

Appeltaartmatinee Sextetto Una Mas

Canciones Cubanas

Terug naar UITagenda

Sons en bolero's in een oorspronkelijke bezetting.

Sinds Marcel van der Heyden in 1997 voor het eerst de Buena Vista Social Club hoorde, heeft de Cubaanse muziek zijn hart niet meer verlaten. Meer dan tien jaar later, in 2009, brandde de vlam zó intens, dat hij besloot zelf een band te beginnen met dit prachtige genre als repertoire.

Na diverse wisselingen in de bezetting staat er nu een band op het podium die de sfeer van de Buena Vista Social Club goed weet te pakken. Sextetto Una Mas speelt Cubaanse sons en bolero's in een oorspronkelijke bezetting. Dankzij de ervaren muzikanten krijgt de muziek een extra verdieping. Lekker wegdromen dus met Marcel van der Heyden (gitaar en zang), Marc Huynen (trompet), Tim Daemen (trombone), Pieter Vermeulen (gitaar), Jo Didderen (contrabas) en Stefan Tormählen (percussie) op de warme klanken van Cuba.

En daarna koffie of thee met (appel)taart.