Dy-andere Vrouw

Dy-andere Vrouw

Dyanne Sleijpen ontmoet Vivian Lataster & Maud Wilms

Terug naar UITagenda

Inspirerende en bijzondere vrouwen in de spotlights

In de theatervoorstelling Dy-andere vrouw nodigt zangeres en presentatrice Dyanne Sleijpen drie keer per jaar inspirerende vrouwen uit op het podium van Parkstad Limburg Theaters in Heerlen. Aan de hand van hun lievelingsliedjes en interviews schetst Dyanne het verhaal van hun leven. Welke lessen hebben ze geleerd? Waarin zit voor hen het grootste geluk? Welke bergen hebben ze beklommen om te komen waar ze nu staan? Ontroerend, grappig, lief, heftig en soms ook een beetje gênant. Zo worden de bijzondere vrouwen in de spotlights gezet.

Woensdag 12 april 2023 ontvangt Dyanne: de krachtige dames Vivian Lataster en Maud Wilms.

Vivian Lataster
Ondernemer in hart en nieren. Van brasserie eigenaar, tot programmamaker en presentator bij TVLimburg en later L1. Nu voornamelijk dagvoorzitter en communicatie- en marketing adviseur. Ze is getrouwd en heeft drie kinderen wat ze, zoals ze zelf zegt, haar allermooiste ‘job’ vindt. Ze werkt sinds 2016 aan een nieuw project: Bruis: een woon-zorg-sportcomplex waarin de toekomst van haar zoon verankerd is.

Maud Wilms, Singer/songwriter
Won als eerste vrouw de Priès veur ‘t Limburgse leed, schrijft nu liedjes tijdens congressen en zingt ze als afsluiting. Moeder van twee prachtige zonen. Ze vindt dat kinderen met een beperking nog te weinig mee kunnen doen in de buurt. Spreekt en schrijft over inclusie om meedoen voor kinderen met een beperking makkelijker te maken. Ohhh en laten we haar nieuwe podcast: “Makkelijker Meedoen” vooral niet vergeten.

Aan de hand van hun lievelingsliedjes begeleid door pianist Rob Mennen, ontdekken we samen hun levensverhaal en brengen hun leven aan het voetlicht. Ben jij erbij?