Easter Grooves

Easter Grooves

Nieuwe Nor Nacht

Terug naar UITagenda

Op Paaszondag kun je genieten van de lekkerste disco en house in poppodium Nieuwe Nor. Samen met lokale helden Nothing But Funk, Disco Patrick en Guillaume Colson gaan we na alle Paasverplichtingen los tot in de vroege uurtjes.

Nothing But Funk
Absoluut geen onbekende als het gaat om discofeesten in Limburg en ver daar buiten. Met zijn eigen discoconcept Disco Tropicana reist hij stad en land af om iedereen van de lekkerste disco-edits te voorzien.

Disco Patrick
It's all in the name! Deze Disco magneet is naast frevent verzamelaar van disco en funk records ook auteur en liefhebber van het eerste uur. Disco Patrick is een echte kenner als het over disco gaat. Een levende encyclopedie die ons gaat verwennen met de lekkerste disco-tunes.

Guillaume Colson
House-disco-soul-funk is wat we gaan voelen en proeven op de paaszondag door deze 120 BPM resident van het eerste uur.