Remy Evers

Remy Evers

Gewoon Remy

Terug naar UITagenda

“Remy is een act op zich…” - Dagblad van het Noorden

Remy Evers won in 2019 Cameretten. In zijn eerste avondvullende programma Gewoon Remy toont hij zijn ideale wereld: van Prins Carnaval tot een soldaat op vredesmissie in oorlogsgebied. Absurdistisch, kinderlijk, energiek, fysiek en een vleugje engagement; zo omschrijven wij deze uit Maastricht afkomstige cabaretier, die eind 2021 ook schitterde in De Slimste Mens.

Zijn ouders zeiden altijd al dat Remy een bijzonder kind was: “Remy jij bent een bijzonder kind, jij bent anders dan alle andere kinderen”, zeiden zij én ook andere ouders, andere kinderen, leerkrachten en zorginstellingen. Remy barst van de energie. Hij staat te popelen om de wereld te ontdekken en neemt jou graag mee op zijn reis door het brein van iemand die niet volwassen wil worden.

Over Remy
“Meteen in de eerste scène wordt duidelijk dat Remy Evers een groot acteertalent heeft met een goed gevoel voor timing.” - Juryrapport Cameretten 2019

“Hij is een act op zich… Wat hij aanricht is komisch, met een treffende, weemoedige ondertoon in zijn hardnekkige streven eindelijk een keer te worden verkozen als Prins Carnaval.” - DvhN

“Soepele acteur met een goed gevoel voor timing.” - de Theaterkrant