Classical Backstage

Classical Backstage

Conservatorium Maastricht

Terug naar UITagenda

Klassieke concertjes en rondleidingen Backstage

Meerdere klassieke miniconcerten staan dit jaar op het programma als Classical Backstage weer naar Theater Heerlen komt.

Klassieke muziek krijgt een nieuw podium: achter het gordijn, in de kleedkamer, op de trap; letterlijk het hele gebouw wordt een concertzaal. De musici zijn studenten van het Conservatorium Maastricht. De concertjes variëren van solist, tot pianotrio, tot een volledig kamerorkest. Voel je vrij om je eigen weg te banen door de verschillende programma's die gedurende de avond worden gegeven. U bepaalt zelf welke en hoeveel concerten u bezoekt. Dankzij de unieke locaties kunt u de muziek van dichtbij meemaken.

Speciaal geselecteerde ensembles maken gebruik van de unieke akoestiek van deze bijzondere plekken backstage om u een bijzondere concertervaring te bezorgen.

Onze vrijwilligers nemen u mee door de diverse locaties van het theater, die normaal gesproken niet toegankelijk zijn. Natuurlijk zal het cateringteam op zijn gebruikelijke plaats zijn om u tijdens de avond van een drankje te voorzien.

Met muziek van: Meyer-Hoffmann-Vroemen, Duo Nouth, Jeroen Pijpers and Irina Trajkovska (omnes Terminos), The Liszt Sonata, Piano Recital, Solo piano Recital, Øsimun Quartet, Doré Quartet, Auca Quartet: A Journey Through Time and Genre, Adamo Trio, Trio Seia, Mühlfeld Trio, Lumen Ensemble