Bon Dia, Goeiemorgen

Bon Dia, Goeiemorgen

Izaline Calister & Thijs Borsten (vanaf 4 jaar)

Terug naar UITagenda

Tumbakoningin Izaline is jarig. Zij wil haar feestje vieren op Curaçao. Komen jullie ook?

Izaline en de muzikale duizendpoot Thijs Borsten komen naar Heerlen voor de Kindermuziekweek. De meeste kinderen weten het wel. Als Izaline op bezoek komt, is het altijd feest. Un dushi fiesta zoals de mensen op Curaçao zeggen.

Het hele eiland staat in Bon dia compleet op zijn kop! Zelfs de dieren vieren mee. Gevlekte koeien, swingende kakkerlakken en musicerende kikkers, iedereen is van de partij. Alleen... de klok doet een beetje raar en Nanzi de spin wil iedereen weer eens te slim af zijn en het feest verstoren. Gelukkig zijn daar Thijs met zijn piano en broer Roël met zijn trommels om het feest te redden...

Over de makers
De Antilliaanse zangeres Izaline Calister won een Edison en werd geridderd in de orde van Oranje-Nassau voor haar grensoverschrijdende oeuvre, haar aandacht voor geschiedenis en haar liefdadigheidswerk. Ze heeft haar sporen verdiend in de jazz, wereldmuziek en in kindervoorstellingen. Thijs Borsten speelt piano en gitaar, is componist, arrangeur en niet te vergeten verzamelaar van kinderliedjes van over de hele wereld.

Creatieve workshop voor kinderen - Vrije Akademie Parkstad
Maak uw theaterbezoek compleet! Voorafgaand aan de voorstelling kunnen de kinderen voor €2,- deelnemen aan de creatieve workshop die wordt verzorgd door de Vrije Akademie Parkstad. De workshop begint 50 minuten voor aanvang van de voorstelling.

Credits
Zang - Izaline Calister
Percussie - Roël Calister
Piano, gitaar - Thijs Borsten
Illustraties - Victor Modderkolk
Regie - Kiki Jaski
Techniek - Rijk Jacobs