Workshop Zang & Dans

Workshop Zang & Dans

Terug naar UITagenda

6 - 10 jaar / Altijd al gedroomd om professioneel zanger/zangeres óf danser te worden of wil je leren hoe het is om dit te combineren in bijvoorbeeld een musical? Bij SCHUNCK kan het allemaal!

Samen met onze zangcoach Youngky en danscoach Eveline ga je tijdens deze workshop aan de slag met de basistechnieken van zang en dans. Tijdens de workshop leer je je eigen stem pas echt goed kennen. Je gaat op zoek naar de randjes en onderzoekt op wat voor manieren jij je stem kunt gebruiken om de toon te zetten. Je leert een juiste ademhaling, je oefent op je zangtechniek en natuurlijk is er ook aandacht voor de muzikale aspecten van het zingen zoals toonhoogte en ritme.

Daarnaast ga je natuurlijk aan de slag met danstechnieken. Je werkt aan expressie, inlevingsvermogen en coördinatie. Ook leer je dit te combineren met zang en leer je hoe het voelt om in een musical te zingen en dansen.

Programma Kindermuziekweek