SIDETALK: Movies

SIDETALK: Movies

Terug naar UITagenda

In gesprek over de relatie tussen danskunst en emotie

Als onderdeel van SIDEWALK organiseert curator en choreografe Karin Post op een aantal momenten tijdens het festival een SIDETALK. In deze SIDETALKs gaan dansmakers, kunstenaars, tutors en dansdramaturgen in gesprek met elkaar en het publiek.

Tijdens SIDETALK MOVIES, lopen we langs een aantal plekken waar SIDEWALK Movies te zien zijn, horen we kunstenaarsstatements en komt de relatie tussen danskunst en emotie aan bod. Met o.a. Ty Boomershine, Fabienne Vegt, Dalton Jansen, Martine Dekkeren anderen.

schrit_tmacher just dance!
Deze voorstelling vindt plaats in het kader van schrit_tmacher Festival. Wilt u meer informatie over dit grensoverschrijdende hedendaagse dansfestival? Neem dan een kijkje op schrittmacherfestival.nl