Pyjamavoorstelling Slinger!

Pyjamavoorstelling Slinger!

(vanaf 4 jaar)

Terug naar UITagenda

In je fantasie kun je wonen…

Na Timtim en Fluisterstad komt Simone de Jong Company naar Heerlen met Slinger! Deze grappige hartveroverende én acrobatische voorstelling voor eigenwijze, aparte en stoere kinderen is als de droom van een kind.

Stel je voor…
Er zijn drie kinderen.
Ze wonen op matrassen.
Ze slingeren aan hun stapelbedden.
Ze eten bergen patat.
Ze mogen alles wat jij niet mag.
Ze durven alles.
Kom maar eens kijken.

Over Simone de Jong
De voorstellingen van Simone de Jong kenmerken zich door hun verbeeldingskracht, humor en inventiviteit. Beelden, geluid en beweging zijn de basis om kinderen te raken, uit te dagen en te inspireren. Eerder zagen we Eiland, Kluizelaar, WalvisJong, Timtim en Fluisterstad van deze maker. Daarnaast is zij ook kinderboekenschrijver van Het geheim van meneer Hartjes en Op zoek naar het groene goud. Slinger maakt zij met een bijzonder team van Josephine van Rheenen van De Dansers, Hidde Aans-Verkade van danscollectief Rotor en Tyrone Menig van ISH Dance Company.