Optreden Zang

Optreden Zang

Terug naar UITagenda

Tijdens de Kindermuziekweek geeft onze zangcoach Margot een leuke workshop zang! Voorafgaand zal zij een mini-optreden uitvoeren in de centrale hal van SCHUNCK Glaspaleis in Heerlen.

SCHUNCK zangcoach Margot Dicke is geboren in Alkmaar en drie jaar geleden voor de liefde verhuisd naar Limburg. Na het afronden van de musicalopleiding aan DAPA te Den Haag is ze een eigen zangschool begonnen. Al zes jaar geeft ze fulltime zangles en treed daarnaast veel op met haar popduo Mar&Lee. Naast het zingen heeft ze ervaring in theaterproducties en zelfs voor de camera. Wellicht heb je haar al eens in een tv-reclame voorbij zien komen? Oktober 2021 stond ze op het podium tijdens de rockopera 'EVE, Storm is coming'.

Kom jij ook kijken naar haar mini-optreden?

Programma Kindermuziekweek