Extra les: Peutermuziek

Extra les: Peutermuziek

Terug naar UITagenda

2 - 4 jaar / Muziek is goed voor het jonge kind, veel studies wijzen dat uit. Kinderen gaan al snel bewegen op muziek of proberen mee te zingen. In deze les wordt veel aandacht besteed aan het muzikale gevoel van het kind. Daarnaast zorgt muziek voor connectie. Door samen muziek te maken versterk je de band tussen jou en je kind.

Kinderen herkennen al vroeg stemmen die kunnen troosten of kalmeren. Tijdens de cursus worden handige tools aangereikt om dit samen met je kind verder te laten groeien. Omdat deze cursus in groepsverband is, maakt het kind ook contact met andere jonge kinderen. Hierdoor gaan kinderen observeren, contact zoeken ze contact en leren ze omgaan met elkaar.

Tijdens deze les zingen we samen, ontdekken we instrumenten en gaan we bewegen op muziek.

Programma Kindermuziekweek