The Trouble Notes

The Trouble Notes

Terug naar UITagenda

De Trouble Notes bevinden zich tussen global music, moderne klassiek en tribal dance. Ze reizen de wereld rond op zoek naar muzikale invloeden. Beleef de zielvolle melodieën van Bennet's viool en Carola's stem terwijl je lichaam reageert op de explosieve energie van Florian's gitaar. Wereldse percussie ritmes transporteren het publiek tussen de verscheidene genres met de energieke spirit die typerend is voor de Trouble Notes.

Hun nieuwe show "More Violins, Less Violence" is gevuld met nummers van hun tweede studioalbum "Liberty Awaits". Hun repertoire brengt de tradities van Europa en de Amerika's samen en draagt een boodschap van eenheid. Met nummers zoals "Grand Masquerade" en "Never Dream Alone" die in video's zijn opgenomen die wereldwijd miljoenen keren zijn bekeken.

Kunst en muziek moeten een kracht voor genezing in deze wereld zijn. Daarom doneren The Trouble Tones 1 dollar van elk ticket en 1 dollar van elk 'More Violins, Less Violence' aan het Save the Children's initiatief "Stop War on Children".