Danny Vera

Danny Vera

The New Now Nightclub

Terug naar UITagenda

De Middelburgse singer-songwriter Danny Vera schrijft al sinds zijn tienerjaren liedjes over het leven, de liefde en de dood. Danny scoorde in 2019 met het nummer Roller Coaster een dijk van een hit en werd tegelijkertijd door heel Nederland in het hart gesloten. Het nummer verbrak een Nederlands record met de langst genoteerde top 40 hit, zonder ooit te zijn doorgedrongen tot de eerste 20. Roller Coaster kwam zelfs op 1 in de Top 2000 van 2020.

Grootser dan ooit
Gepositioneerd als een getatoeëerde, zachtaardige outsider heeft Danny Vera de afgelopen jaren naast de festivals en poppodia ook de theaters weten te veroveren. In deze nieuwe theatershow zal Danny muzikaal grootser uitpakken dan ooit! Niet alleen zijn vaste band, strijkersensemble en blazerssectie zijn van de partij: achtergrondzangers worden hieraan toegevoegd en dragen bij aan het groots brengen van de muziek van zijn prachtige albums.

In de pers
"Een optreden is niet even met bandje een paar liedjes eruit knallen. Nee, wie naar een concert van Danny Vera gaat, krijgt de zanger met een mini-orkest bestaande uit veertien muzikanten, onder wie vier strijkers, drie blazers en een koortje. [...] Danny Vera bewijst dat hij zijn hit Roller Coaster niet nodig heeft om volle zalen te overtuigen." - De Volkskrant ★★★★