Marlijn Weerdenburg

Marlijn Weerdenburg

Zonder Jou

Terug naar UITagenda

Zonder Jou gaat over de essentie van het leven.

2021 was een bewogen jaar in het persoonlijke leven van Marlijn. Ze verloor haar moeder, terwijl ze zwanger was van haar tweede zoon. Leven en dood lagen nog nooit zo dicht bij elkaar. De grote gebeurtenissen, met alle emotie die deze met zich meebrengen, resulteerden in een prachtig nieuw album SAMEN dat in 2022 uitkomt. De nummers hierop zijn het geluid van haar leven, het leven op het scherpst van de snede.

Duizendpoot
Marlijn speelde de hoofdrol in de musical Diana en Zonen. Daarnaast is ze te zien als presentatrice van het populaire Moltalk. Ze schreef de nummers voor haar album SAMEN met Paul de Munnik, Bertolf en Izaline Calister. In haar theatertour zingt zij de longen uit haar lijf, maakt ze pijn bespreekbaar, maar deelt ze ook haar dankbaarheid voor het leven. Rauw en met de billen bloot.