Kunsthappening Bernardinuscollege

Kunsthappening Bernardinuscollege

Presentatie examenwerk

Terug naar UITagenda

Eindexamenleerlingen Havo en Vwo van het Bernardinuscollege met het kunstvak muziek en beeldend presenteren hun examenwerk in het Cultuurhuis Heerlen.

Voor dit laatste eindexamenproject hebben de leerlingen beeldend zich laten inspireren door verschillende thema’s zoals Identiteit, Over dromen en realiteit, De liefde en de dood, Tegendraads. De eindexamenexpositie laat de diverse resultaten zien van hun individuele werkproces zoals tekeningen, schilderijen, fotografie, video en ruimtelijk werk.

De leerlingen muziek sluiten hun praktijkgedeelte af met een concert. Hier presenteren zij een eigen compositie en een zelfgekozen muziekstuk. Zowel eigen compositie als keuzewerk zullen op deze avond worden toegelicht door de kandidaten. Als afsluiting spelen en zingen de leerlingen nog enkele klassikaal ingestuurde stukken.

Opening: woensdag 29 maart 2023
18.30 uur: Inloop en bezichtiging expositie
19.00 uur: Muziekpresentaties,
19.30-20.00 uur: Pauze
20.00 uur: Vervolg muziekpresentaties
20.30 uur: Einde avond