Verbraak | van Bijnen en Nienke Dingemans

Verbraak | van Bijnen en Nienke Dingemans

Muziekcafé op Dinsdag

Terug naar UITagenda

Na hun succesvolle theatertournee Endless Road en het door Corona verdreven Down By The Riverside komt Verbraak | van Bijnen komend seizoen naar de theaters met Nienke Dingemans.

De twee singer/songwritende multi-instrumentalisten Joost Verbraak (bekend van o.m. Ralph de Jongh en Swamp Dogg) en Jan van Bijnen (bekend van o.m. Freek de Jonge, Rob de Nijs en Jim Keller) produceerden Nienke’s door critici jubelend ontvangen debuut-EP Devil On My Shoulder.

Nienke Dingemans heeft ondanks haar jonge leeftijd een krachtige en doorleefde zangstem met karakter. Met haar eigen liedjes gaat het ineens snel: bluesfestivals, Radio Veronica, een column van Mart Smeets in BNN/VARA-gids volledig gewijd aan haar EP...