Evers / Ändere die Welt

Evers / Ändere die Welt

De Nationale Opera Studio

Terug naar UITagenda

Opera uit het verleden met eigen composities

Operaliefhebbers opgelet: Bij de Nationale Operastudio hoort u vandaag de grote operasterren van morgen.

Twee jaar lang worden deze grote zangtalenten bij De Nationale Opera klaargestoomd voor een internationale operacarrière. Vanavond verlaten ze de Stopera Amsterdam en staan ze in Heerlen op de planken met een nieuwe creatie.

Voor Ändere die Welt construeerde de uit Heerlen afkomstige componist en dirigent Leonard Evers met muzikale brokstukken uit het verleden, én eigen composities, een nieuwe opwindende klankwereld. Deze voorstelling geeft een poëtische kijk op een wereld in verandering en op individuele emotie in tijden van crisis. Met melancholie en verdriet, maar ook met dromen van vrijheid, verzet en opstand, is dit een verhaal over iedereen op het wereldtoneel. En meeslepende productie die bol staat van het talent.

Inleiding: Len van Schaik

In het Duits gezongen, met Nederlandse boventiteling